Lommelygte 2600mAh 700lm

IPX4 og USB-C

Log ind for at se priser

EAN: 5900495452061 Varenummer (SKU): RTV0800013 Kategori:
Produktbeskrivelse

FLF-01 LED håndholdt lommelygte fra Forever Light, med en kapacitet på 2600mAh og producerer 700 lumen lys, kan prale af en IPX4 rating, hvilket sikrer dens anvendelighed selv under våde forhold. Dens USB-C-port giver mulighed for praktisk opladning, og hurtigopladningsfunktionen garanterer, at lommelygten altid er klar til handling. Den medfølgende håndledsrem tilføjer et praktisk touch, hvilket muliggør sikker fastgørelse og reducerer risikoen for utilsigtede fald.

Udstyret med en zoomfunktion giver FLF-01 POWER lommelygten justerbar lysintensitet. Denne funktion giver dig mulighed for at fokusere lyset på fjerne objekter eller sprede det ud for at oplyse et større område i nærheden. Dens alsidighed viser sig at være værdifuld på tværs af forskellige applikationer, fra præcis belysning til bred belysning.

Den høje IPX4-beskyttelsesstandard gør lommelygten modstandsdygtig over for stænk, hvilket gør den velegnet til brug selv i regnvejr. Denne funktion er især gavnlig for dem, der kræver pålidelig belysning under udfordrende vejrforhold.

Takket være dens tre driftstilstande – 100%, 50% og blinkende/stroboskop – giver denne lommelygte fleksibilitet til at tilpasse lyskilden til forskellige behov. 100 %-tilstanden er perfekt til intens områdebelysning eller spotting af fjerne objekter. 50%-tilstanden giver forlænget batterilevetid, samtidig med at den leverer tilstrækkeligt lys til tæt belysning. Den blinkende/strobe-tilstand kan være nyttig til at tiltrække opmærksomhed eller signalere andre til din tilstedeværelse.

Desuden kommer lommelygten med en praktisk håndledsrem, der letter fastgørelsen til håndleddet. Dette giver ikke kun nem adgang, men minimerer også risikoen for at tabe lommelygten ved et uheld.

For at opsummere det, så er FLF-01 POWER lommelygten mere end bare en håndholdt lyskilde; det er et alsidigt værktøj, der er velegnet til forskellige situationer – fra daglig brug til ekstreme vejrforhold. Dens avancerede funktioner og robuste konstruktion gør den til en uvurderlig ledsager til ethvert eventyr.