Lommelygte 1200mAh 500lm

USB-C traveler

Log ind for at se priser

EAN: 5900495452061 Varenummer (SKU): RTV0800014 Kategori:
Produktbeskrivelse
Forever Light LED lommelygte TRAVELLER
FLF-02 Traveler er en lommelygte af høj kvalitet, der giver en pålidelig lyskilde i forskellige situationer. Udstyret med avancerede funktioner vil den ledsage dig på rejser, gåture og endda under udfordrende vejrforhold.
Dens muligheder starter med en optisk zoomfunktion, der giver mulighed for justerbar lysintensitet. Du kan fokusere lyset på fjerne objekter eller sprede det for at oplyse et område i nærheden. Denne fleksibilitet viser sig nyttig i mange scenarier – fra præcis belysning til bred belysning. Med en IP44-beskyttelsesklassificering er lommelygten stænkafvisende, hvilket muliggør brug under fugtige forhold. Uanset vejret er FLF-02 Traveler lommelygten klar til handling.

Den universelle USB-C-opladningsport og et stort batteri sikrer, at lommelygten altid er opladet og klar til brug. Derudover giver den indbyggede karabinhage dig mulighed for at fastgøre den til dit bælte eller rygsæk, hvilket giver bekvem adgang til enhver tid.

Lommelygten kan prale af ni driftstilstande, skræddersyet til forskellige behov:

  • 100 % lystilstanden tilbyder kraftig belysning, perfekt, når der kræves intenst lys eller synlighed over lange afstande.
  • 50 % lystilstand giver forlænget batterilevetid og passende belysning til nærliggende omgivelser.
  • 25 % lystilstanden er en effektiv mulighed med en blid glød, velegnet til langvarig brug.
  • Den blinkende/strobe-tilstand er praktisk til at tiltrække opmærksomhed eller advare andre om din tilstedeværelse på vejen eller på farlige steder.
  • SOS-tilstanden sender et alarmsignal i morsekode, der indikerer et behov for assistance, ideel til nødsituationer.
  • 100 % sidelystilstand er fremragende til at belyse en bordplade eller hænge lommelygten fra et bælte under rejser.
  • 50 % sidelystilstand giver subtil, langvarig belysning.
  • Det røde sidelys er praktisk under cykelture eller gåture, når det er fastgjort til en rygsæk.
  • Det blinkende røde sidelys er perfekt til at advare andre om potentiel fare.

Sammenfattende er FLF-02 Traveler mere end blot en lommelygte; det er et værktøj designet til forskellige situationer. Dens avancerede funktioner, robuste konstruktion og praktiske detaljer gør den til en uvurderlig tilføjelse til udstyret for enhver, der værdsætter pålidelighed og alsidighed.